Ny bogføringslov

Nu officielt godkendt af Erhvervsstyrelsen
26. januar 2023

Vi er begejstrede for at kunne meddele, at vores regnskabsprogram Onlineregnskab, er blevet officielt godkendt af Erhvervsstyrelsen. Denne godkendelse markerer en vigtig milepæl for os som virksomhed og bekræfter vores forpligtelse til at levere pålidelige og professionelle løsninger indenfor regnskabsverdenen.

Erhvervsstyrelsens godkendelse er ikke kun et symbol på vores produktkvalitet, men det er også et stempel af anerkendelse for vores dedikation til at imødekomme de høje standarder og krav, der kræves af myndighederne. Vi er stolte af at have opfyldt alle de nødvendige kriterier og dokumentationskrav, hvilket understreger vores engagement i at sikre en solid og pålidelig platform for vores brugere.

Hvad betyder det for vores brugere?

Godkendelsen fra Erhvervsstyrelsen bør give vores eksisterende og potentielle brugere ekstra tryghed og tillid til vores regnskabsprogram. Denne anerkendelse bekræfter at Onlineregnskab overholder de gældende love og regler på området og sikrer, at vores brugere kan have tillid til nøjagtigheden og integriteten af de finansielle data, de håndterer gennem vores platform.

Hvad gør Onlineregnskab unik?

Onlineregnskab skiller sig ud som en brugervenlig og effektiv løsning inden for regnskab. Vores program er designet til at forenkle og automatisere regnskabsprocessen, hvilket sparer virksomheder tid og ressourcer. Onlineregnskab tilbyder en omfattende pakke, der imødekommer behovene for virksomheder i alle størrelser.

En tak til vores brugere og team!

Vi vil gerne takke vores loyale brugere, der har været med os på denne rejse og som har bidraget med værdifuld feedback, for at hjælpe os med at forbedre vores produkt. En særlig anerkendelse går også til vores dedikerede team, der har arbejdet hårdt for at opnå denne vigtige godkendelse.

Vi ser frem til at fortsætte med at betjene vores brugere med den højeste standard inden for regnskabssoftware og til at levere innovative løsninger, der hjælper virksomheder med at optimere deres økonomiske processer.

 
Bog ny lov

Vi opfylder alle krav til den nye bogføringslov, som træder i kraft i 2024. Vi er registreret hos Erhvervsstyrelsen for ret til at opbevare og håndtere regnskabsmateriale sikkert.