Person undersøger priser hos OnlineRegnskab

Vores priser

To pakker

Vores Start up er 100 % gratis og kræver ikke registrering af betalingskort.

Opgradering til Professionel kan ske efterfølgende til kr. 110 pr. måned, såfremt det ønskes.

Udvalgte funktioner

Sammenlign pakkerne

Start up
Kr. 0 / måned
Professionel
Kr. 125 / måned
Professionel
Betal pr. år og spar 12%
Kr. 110 / måned
Ubegrænset antal fakturaer og kreditnotaer
Ubegrænset antal kunder
Ubegrænset antal bilag og poster
Momsopgørelse
Inviter brugere og rådgivere
Fri support på mail og telefon
All inclusive adgang til Apps -
Fri afsendelse til EAN-modtagere -
Modtag udgiftsbilag via Nemhandel -
Logo på faktura -
Send påmindelser og rykkere -
Send fra egen mailkonto -
Indlæs med Bank Connect -
Indlæs lønbilag -
Fakturaer til udenlandske kunder -
Start up
Kr. 0 / måned
Professionel
Kr. 125 / måned
Professionel
Betal pr. år og spar 12%
Kr. 110 / måned

Spørgsmål og svar

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon ved spørgsmål.

Begynd med at oprette et gratis Start up regnskab. Dette kræver ikke et betalingskort.

Du kan senere opgradere til Professionel ved at tilknytte et betalingskort og vælge månedlig eller årlig betaling.

Du kan til enhver tid opsige abonnementet til udgangen af en periode. Enten via funktionen inde i systemet eller ved at kontakte vores kundeservice.

Efter opsigelse og udløb af indeværende periode nedgraderes regnskabet til gratis Start up og kan senere igen opgraderes hvis det ønskes. Du har derfor stadig fuld adgang til dine data efter opsigelsen.

Skift af kort kan være nødvendigt ved udløb af kort, skift af bank eller spærring af kort på grund af tyveri eller misbrug.

I tilfælde af at det tilknyttede kort nedlægges, skal et nyt kort tilknyttes. Dette kan gøres med funktionen til dette inde i systemet. Det er vigtigt at kortet skiftes hurtigst muligt for opretholde abonnementet og de ekstra funktioner. Skiftes kortet ikke vil regnskabet blive nedgraderet til gratis Start up, men kan senere igen opgraderes til Professionel ved tilknytning af et kort.

Vi modtager udelukkende betaling med kort. Vi tager imod alle gængse betalingskort både debet- og kreditkort. Herunder Dankort, VISA-Dankort, VISA og Mastercard m.fl.

Har din virksomhed ikke et kort, kan banken måske være behjælpelig med at udstede et firmakort. Man kan også vælge at tilknytte et privat kort og dermed foretage udlæg privat for virksomheden.

Vi har valgt denne måde for at holde udgifter til inddrivelse på et absolut minimum og dermed være i stand til at give lavest mulige priser.

Vi sender en kvittering på mail ved tilmelding af et kort og ved alle efterfølgende træk foretaget på kortet. Mailen sendes til mailadresse opsat under regnskabets stamdata.

Der oprettes en faktura på hver fornyelse af abonnementet med udspecificeret moms. Fakturaer kan hentes som PDF ved at logge ind i regnskabet. Der kan normalt opnås fuldt fradrag af momsen på vores ydelse, da et regnskabsprogram anses som en driftsudgift. Dette kræver dog at virksomheden er momsregistreret.

Oprettelse af et regnskab hos os kræver et dansk CVR-nummer.

Man kan oprette et CVR-nummer ved henvendelse til Skat. Oprettelse af CVR-nummer kræver nødvendigvis ikke samtidig momsregistrering. F.eks. kan momsregistrering undgås ved en omsætning under en vis grænse, ved lønsumsafgift eller for visse foreninger / virksomhedsformer. Kontakt eventuelt Skat eller din rådgiver for yderligere vejledning herom.

Vi ønsker at fastholde vores prisniveau i fremtiden. Dette gælder for både vores gratis Start up og Professionel.

Ønsker du at kende prisen i et år frem, kan vi anbefale vores årlige abonnement for Professionel. Dermed låses prisen fast til næste fornyelse.

Der kan opstå situationer, hvor vores omkostninger stiger markant. F.eks. ved høj stigning i lønudgifter eller store prisstigninger hos vores leverandører. I tilfælde af, at vi ser os nødsaget til at lade prisen stige, vil vi melde ud med lang varsel og med en behørig årsagsforklaring. I sidste ende er vores omdømme på spil og vi vil jo miste kunder ved useriøse prisstigninger.

Højeste sikkerhed er for os helt grundlæggende. Dette gælder også håndtering af kortdata og vi kan derfor trygt svare ja til dette.

Vi benytter en dansk og certificeret udbyder til håndtering af betalingskort. Kommunikation med denne udbyder og Nets foregår krypteret. Vi benytter os desuden af 2-vejs godkendelse af betalinger med 3D secure.

Du bevarer hos os fuld kontrol og kan til enhver tid fjerne dit kort igen, så vi ikke kan trække yderligere på det.

Mand og kvinde ved siden af hinanden

Støt konceptet

Giv dit bidrag

Det er forbundet med omkostninger at drive vores service og udbyde support på telefon og mail. Herudover kræver udvikling af nye funktioner mange mandetimer. Vi håber derfor, at en stor del af vores brugere vil tilkøbe ekstra funktioner med Professionel.

De ekstra funktioner kan give dig stor værdi og med et mindre månedligt bidrag fra mange, kan vi med tiden tilføje endnu mere og bedre funktionalitet.

Vi modtager også meget gerne forslag til forbedringer. Vi kan ikke love, at vi kan lave alt, men vi lytter og medtager alle ideer i vores planlægning. Sådan mener vi, at der kan skabes højst mulig værdi for vores brugere.