Systemspecifikation

Tekniske detaljer

Webapplikation
Browserunderstøttelse Alle moderne internetbrowsere med understøttelse af HTML5 og Javascript. Vi anbefalder nyeste udgave af Google Chrome eller Microsoft Edge.
Enheder Alle enheder, som kan køre ovennævnte browsere, herunder smartphones, tablets, laptops, desktops, chromebooks, macbooks m.fl. Til nogle opgaver anbefales laptop, desktop, chromebook eller macbook med tastatur for bedste brug - f.eks. ved indtastning i kassekladde.
Sprog (brugerinterface) Dansk
Kryptering (HTTPS) SSL certifikat med sha256RSA kryptering. Vi benytter udelukkende certifikater udstedt af bredt anerkendte leverandører.
Sikkerhed Vi arbejder for at blive certificeret i henhold til ISO 27001/2 sikkerhedsstandarden. Vi overholder GDPR lovgivningen og indgår gerne databehandleraftaler.
Regnskab
Antal poster / bilag total 10 million +
Antal poster / bilag pr. regnskabsperiode 1 million +
Antal kunder / leverandører 1 million +
Beløb pr. postering +/- 999.999.999.999,99
Samlet sum alle posteringer +/- 999.999.999.999,99
Andvendt afrundingsmetode Narurlig afrunding
Kontoplan Vi benytter som udgangspunkt Erhvervsstyrelsens anbefalede standard kontoplan for små og mellemstore virksomheder. Vi har tilføjet nogle få konti for at kunne understøtte alle vores funktioner. Kontoplanen kan uden begrænsninger tilrettes under indstillinger.
Pladsforbrug og antal serverforespørgsler Rimelig og uforstyrende brug. Alle brugere skal kunne opretholde deres drift. Vi går i dialog med brugere, som har et meget stort og uhensigtsmæssigt forbrug, for at løse udfordringerne på en god og kontruktiv måde.