Seneste nyt

Udgivelser og begivenheder

Import af SAF-T fil
Læs mere

SAF-T filer

Flyt hele dit regnskab til os

SAF-T Financial filer kan nu indlæses og udlæses hos Onlineregnskab.dk. Dette er et krav fra erhvervsstyrelsen, før et regnskabsprogram kan godkendes.

Modtag via Nemhandel
Læs mere

Ny App udgivet

Modtag via Nemhandel

Måske er du klar over, at der er vedtaget en ny bogføringslov med en række krav. Et af disse krav er, at man kan sende og modtage fakturaer via Nemhandel.

Ny app international
Læs mere

Ny bogføringslov

Skærpede krav til regnskab

Den nye bogføringslov, som er vedtaget af Folketinget, betyder ændringer for mange virksomheder og selskaber i Danmark. Her er lidt om ændringerne.

Ny app international
Læs mere

Ny App udgivet

Faktura til udlandet?

Vi er glade for at kunne præsentere en ny funktion i OnlineRegnskab. Nu er det blevet muligt at sende fakturaer til udlandet, på engelsk og med flere gængse valutaer.

Laptop med ny hjemmeside
Læs mere

Ny kontoplan

Standardisering for fremtiden

Den 17. juni 2022 vil alle kunder få en ny kontoplan ved oprettelse hos os. Der er tale om den anbefalede standardiserede kontoplan fra Erhvervsstyrelsen.

Laptop med ny hjemmeside
Læs mere

Ny hjemmeside

WWW - nyt frisk pust

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye hjemmeside. Vi vil gerne give et overskueligt overblik over vore service og let adgang til vejledning og hjælp.

Danløn til OnlineRegnskab integration
Læs mere

Ny App udgivet

Indlæs lønbilag fra Danløn

Hent lønbilag som enten PDF eller tekstfil fra Danløn. Hernæst kan man efter aktivering af Danløn App, indlæse lønposterne direkte i en kassekladde. Man kan efterfølgende rette og bogføre.

Indtastning kassekladde
Læs mere

Kassekladde++

Hurtig indtastning af poster

Tastevenlig, relevante genvejstaster samt kopiering til og fra Excel. Med den nye opgradering af kassekladden bliver udligning med banken meget lettere.

God ide pære

Giv os inspiration

Har du forslag til forbedringer?

Vi modtager meget gerne forslag til forbedringer. Vi kan ikke love, at vi kan lave alt, men vi lytter og medtager alle ideer i vores planlægning. Sådan mener vi, at der kan skabes højst mulig værdi for vores brugere.

Vi udvikler hele tiden på nye funktioner og forbedrer eksisterende når det giver mening.

Kontakt os