Seneste nyt

Udgivelser og begivenheder

Ny app international
Læs mere

Ny bogføringslov

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Vi er begejstrede for at kunne meddele, at vores regnskabsprogram Onlineregnskab, er blevet officielt godkendt af Erhvervsstyrelsen.

PEPPOL
Læs mere

E-handel udland

Understøttelse af PEPPOL

PEPPOL er en nøglekomponent i fremtidens digitale forretningsmiljø, og hos Onlineregnskab er vi stolte af at være på forkant med denne udvikling.

Ny App Nemhandel fakturering
Læs mere

Ny E-Handel App

Nemhandel opdateres

Det nye E-Handel giver dig flere muligheder og fordele. Bl.a. at du nu i Onlineregnskab kan sende og modtage elektroniske fakturaer på både EAN- og CVR-nummer.

Ny app international
Læs mere

Ny bogføringslov

Skærpede krav til regnskab

Den nye bogføringslov, som er vedtaget af Folketinget, betyder ændringer for mange virksomheder og selskaber i Danmark. Her er lidt om ændringerne.

Ny app international
Læs mere

Ny App udgivet

Faktura til udlandet?

Vi er glade for at kunne præsentere en ny funktion i OnlineRegnskab. Nu er det blevet muligt at sende fakturaer til udlandet, på engelsk og med flere gængse valutaer.

Laptop med ny hjemmeside
Læs mere

Ny kontoplan

Standardisering for fremtiden

Den 17. juni 2022 vil alle kunder få en ny kontoplan ved oprettelse hos os. Der er tale om den anbefalede standardiserede kontoplan fra Erhvervsstyrelsen.

Laptop med ny hjemmeside
Læs mere

Ny hjemmeside

WWW - nyt frisk pust

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye hjemmeside. Vi vil gerne give et overskueligt overblik over vore service og let adgang til vejledning og hjælp.

Danløn til OnlineRegnskab integration
Læs mere

Ny App udgivet

Indlæs lønbilag fra Danløn

Hent lønbilag som PDF fra Danløn. Hernæst kan man efter aktivering af Danløn App, indlæse posterne direkte i en kassekladde og efterfølgende rette og bogføre.

Indtastning kassekladde
Læs mere

Kassekladde++

Hurtig indtastning af poster

Tastevenlig, relevante genvejstaster samt kopiering til og fra Excel. Med den nye opgradering af kassekladden bliver udligning med banken meget lettere.

God ide pære

Giv os inspiration

Har du forslag til forbedringer?

Vi modtager meget gerne forslag til forbedringer. Vi kan ikke love, at vi kan lave alt, men vi lytter og medtager alle ideer i vores planlægning. Sådan mener vi, at der kan skabes højst mulig værdi for vores brugere.

Vi udvikler hele tiden på nye funktioner og forbedrer eksisterende når det giver mening.

Kontakt os