E-handel udland

PEPPOL - Effektivisering af regnskabsprocesser
28. november 2023

I en tid, hvor digitalisering og automatisering er nøgleord i erhvervslivet, har virksomheder konstant behov for at optimere deres arbejdsprocesser. Et af de seneste skridt i retning af mere effektivitet er implementeringen af PEPPOL (Pan-European Public Procurement OnLine), og hos Onlineregnskab er vi stolte af at være blandt de foregangsvirksomheder, der har integreret denne standard i vores regnskabsprogram.

Hvad er PEPPOL?

PEPPOL er en europæisk standard, der faciliterer elektronisk handel mellem virksomheder. Dens formål er at effektivisere processerne omkring offentlige indkøb og samtidig lette elektronisk fakturering mellem virksomheder på tværs af grænser. PEPPOL standarden blev udviklet for at skabe mere harmoniske og automatiserede forretningsprocessor, hvilket resulterer i øget effektivitet og mindre manuelt arbejde.

Fordele ved PEPPOL i Onlineregnskab

1. Effektiv fakturering: PEPPOL gør det muligt for virksomheder at sende og modtage elektroniske fakturaer på en standardiseret måde. Dette eliminerer behovet for manuelle processor og reducerer fejl.

2. International kompatibilitet: Da PEPPOL er em europæisk standard, letter det handel på tværs af grænser. Virksomheder kan nemt kommunikere elektronisk uanset geografisk placering, hvilket åbner på for nye forretningsmuligheder.

3. Automatiseret datadeling: PEPPOL muliggør automatiseret udveksling af forretningsdokumenter som fakturaer og leveringsbekræftelser. Dette reducerer manuelle indtastninger og forbedrer nøjagtigheden af data.

4. Overholdelse af lovgivning: Mange lande har vedtaget lovgivning, der kræver elektronisk fakturering i offentlige indkøb. Ved at implementere PEPPOL i Onlineregnskab sikrer vi, at vores brugere forbliver i overensstemmelse med disse regler.

Vort engagement i digital transformation

Ved at inkorporere PEPPOL i vores regnskabsprogram bekræfter vi vores forpligtelse til at drive digital transformation i virksomheder. Vi forstår vigtigheden af at tilbyde vores brugere de mest innovative løsninger, der ikke kun sparer tid og ressourcer, men også giver dem en konkurrencefordel.

Sammen med PEPPOL integrationen har vi også implementeret brugervenlige funktioner i Onlineregnskab, der gør det let for vores kunder at udnytte fordelene ved denne standard. Fra automatiseret bogføring til rapportering og overholdelse af lovgivningen sikrer vi, at vores brugere får en helhedsorienteret løsning.

Sammenfatning

PEPPOL er en nøglekomponent i fremtidens digitale forretningsmiljø, og hos Onlineregnskab er vi stolte af at være på forkant med denne udvikling. Implementeringen af PEPPOL i vores regnskabsprogram er et skridt mod mere effektive og automatiserede forretningsprocesser, der gavner vores brugere.

Ved at omfavne teknologiske fremskridt som PEPPOL stræber vi efter at gøre regnskabsarbejdet enklere og mere produktivt, så vores kunder kan fokusere på det, de gør bedst – at drive deres virksomhed.

 
PEPPOL
  • Effektiv fakturering
  • International kompatibilitet
  • Automatiseret datadeling
  • Overholdelse af lovgivning