SAF-T filer

Flyt hele dit regnskab til os med SAF-T
1. juli 2023

SAF-T er ikke en trylledrik eller den tamme flyttebajer man får, efter man har båret 20 flyttekasser ned fra 4. sal. Det er en fil, som indeholder hele dit regnskab, som nemt kan indlæses til Onlineregnskab. Hvorefter du straks kan gå i gang med at arbejde med dit regnskab i Onlineregnskab.

I 2022 kom der en ny bogføringslov, hvorefter der er kommet krav til regnskabsprogrammerne. Et af de mange krav er, at regnskabsprogrammet kan eksportere og importere SAF-T Financial filer. Dette skal regnskabsprogrammet kunne, før dette kan blive godkendt af Erhvervsstyrelsen.

Vi kan informere om, at dette er en mulighed hos Onlineregnskab.dk. Så vil du gerne skifte til vores regnskabsprogram, så kan vi nemt importere jeres SAF-T fil fra anden udbyder og byde jer velkommen til! Skulle det så være den anden vej rundt, at I gerne vil skifte fra Onlineregnskab, så kan der også nemt eksporteres en SAF-T fil, så I kan få jeres regnskab med til en ny udbyder.

Selve filen, er det der hedder en Standard Audit File – Tax Financial. Denne filtype er udviklet i samarbejde med brancheorganisationer, systemleverandører og skattemyndigheder efter anbefaling fra OECD (Organisation for Economic Co-operation and Development). Så flyt endelig ind med alle jeres tal, vi er klar til at tage imod jer og jeres SAF-T fil.

 
Standard kontoplan fra erhvervsstyrelsen
  • Lettere flytning af data mellem systemer
  • Udlæsning af data til eksterne systemer
  • Bredt anerkendt format
  • Krævet af bogføringsloven